Rondleiding St. Lambertuskerk Horst

Rondleidingen en Openstelling

U kunt de kerkschatten van de Sint-Lambertuskerk bezichtigen tijdens de openstelling van de kerk.

Dinsdag: van 10.30 – 12.30 uur
Woensdag, donderdag, zaterdag, zondag: van 14.00 – 16.30 uur.

 

Het is ook mogelijk om een rondleiding te reserveren onder leiding van een gids. Deze rondleidingen duren maximaal anderhalf uur. De gids informeert u over de rijke geschiedenis van de kerk en maakt met u een rondleiding met toelichting langs een aantal beelden en andere kunstschatten. Natuurlijk kunt u ook vragen stellen.

De rondleidingen worden alleen na reservering gegeven. Er kunnen maximaal twintig personen per rondleiding mee en minimaal twee personen. De prijs van de rondleiding bedraagt € 2,– per persoon, met een minimum van € 10,– per rondleiding.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de heer Jacques Kelleners. Telefoon 077 – 398 5349. U kunt ook de reactiepagina invullen, waarna wij binnen twee werkdagen contact met opnemen.

Indien u interesse heeft voor een rondleiding met één van onze gidsen bij een bezoek aan de kerkschatten van de Sint-Lambertuskerk in Horst, verzoeken wij u het onderstaande reactieformulier in te vullen. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Interesse in een rondleiding?