Rondleiding St. Lambertuskerk Horst

Rondleidingen en openstelling

U kunt de kunstschatten van de Sint-Lambertuskerk bezichtigen tijdens de openstelling van de kerk, in de maanden mei t/m oktober op woensdag, donderdag, zaterdag of zondag van 14.00 – 16.30 uur.

 Het is ook mogelijk om een rondleiding te reserveren onder leiding van een gids. Deze rondleidingen duren maximaal anderhalf uur. De gids informeert u over de rijke geschiedenis van de kerk en maakt met u een rondleiding met toelichting langkerkschattenhorst@outlook.coms een aantal beelden en andere kunstschatten. Natuurlijk kunt u ook vragen stellen.

De rondleidingen worden alleen na reservering gegeven. Er kunnen maximaal twintig personen per rondleiding mee en minimaal twee personen. De prijs van de rondleiding bedraagt € 2,– per persoon, met een minimum van € 10,– per rondleiding.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de heer Jacques Kelleners, tel 077 – 398 5349 of 06 – 1080 9208. U kunt ook de reactiepagina hiernaast invullen. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op.

Interesse in een rondleiding?