Lambertuskerk

Boek

Op 15 november 2013 is het imposante boek 'De Hemel op Aarde' verschenen. De Sint-Lambertuskerk en haar kerkschatten worden hierin uitgebreid beschreven en met name getoond in prachtige foto's. Alle objecten zijn hiervoor opnieuw gefotografeerd.

De kerkinventaris is onbetwist de belangrijkste cultuurhistorische schat van de gemeente Horst aan de Maas. De collectie kerkschatten is gerestaureerd door de belangrijkste restaurateurs van Nederland. Met als resultaat dat de eeuwenoude kerkschatten nu weer in volle glorie staan opgesteld.
Het boek 'De Hemel op Aarde' is een grote, rijk geïllustreerde en inhoudelijk verantwoorde publicatie over geschiedenis en betekenis van de Sint-Lambertuskerk en haar inventaris.

  • Formaat: 270 x 360mm staand, met een rugdikte van 30mm
  • 256 Pagina's, met uitslaanders van 8 en 6 pagina's (tot één meter breed)
  • Rijk geïllustreerd met 463 afbeeldingen
  • Genaaid gebonden in een linnen beklede boekband

'De Hemel op Aarde' kopen?

Het boek is verkrijgbaar bij de volgende boekenwinkels:
Boekhandel Bruna, Kerkstraat 3a in Horst
Koops Boeken, Klaasstraat 17, Venlo
Boekhandel Boom, Neerstraat 31a, Roermond
Het boek is ook te koop bij
Museum De Kantfabriek, Americaanseweg 8, Horst 

U kunt er ook voor kiezen om het boek te bestellen op deze website en per post te ontvangen. (Wij rekenen daarvoor € 10,- aan verzend- en afhandelingskosten) U vult daarvoor het bestelformulier hiernaast in. U ontvangt vervolgens van ons een factuur per mail. Nadat de factuur is betaald wordt uw bestelling meteen verstuurd per post.

Incassant

Stichting Beheer Kunstschatten St.-Lambertus Horst
Het Veldje 3
5961 LB Horst
Incassant ID: NL76ZZZ410632900000
Als u het niet eens bent met deze afschrijving, kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag de bank naar de voorwaarden.

Bestelformulier 'De Hemel op Aarde'

De prijs van het boek 'De Hemel op Aarde' bedraagt € 39,95 (inclusief verzendkosten). U kunt het boek bestellen door het bestelformulier in te vullen, inclusief het verstrekken van een éénmalige incassomachtiging. U ontvangt een bevestiging van uw bestelling per e-mail. Nadat wij het verschuldigde bedrag van uw bankrekening hebben geïncasseerd, wordt het boek verstuurd. Let op: Kruis beide hokjes hier beneden aan als u het boek bestelt via de website!

  exemplaar(-aren) á € 29.95 per boek